Samarbejdsaftale

Smeden lancerer et nyt produkt på markedet.

Smeden i Undløse har indgået en samarbejdsaftale med Robert Bosch A/S som servicepartner og salg af deres helt nyudviklede Varmepumpe EHP 6 AA

Store forventninger
Smeden udtaler at han har store forventninger til den nye Bosch maskine, men fortsætter dog sit samarbejde med en af sjællands største grossist og service virksomheder indenfor området, så han stadig er i stand til at levere og servicere alle de andre kendte mærker som han stadig har i sit store program.
Smedens kerneområde er i Odsherred, men kører på hele sjælland.

Den nye Bosch varmepumpe slår alle konkurrenter og er op til dobbelt så effektiv, og næsten 20 % billigere end nogle af de bedste der findes på markedet i dag. Der vil i den kommende tid være et godt introduktionstilbud på Varmepumpen fra Smeden.
Smeden installerer i øvrigt når det passer kunden, også gerne aften og weekends.

Ikke kun til sommerhuse
Den nye Bosch maskine er så effektiv at den ikke kun er interessant til sommerhuse, men er også overordentlig konkurrencedygtig til opvarmning af helårshuset. Den er i stand til at give en meget høj tilbagebetaling af tilført energi selv ved meget lave temperaturer i det den er udviklet i Nord Sverige meget tæt på polarcirklen. Så i disse CO 2 sparetider er det et miljøbevidst valg at vælge netop denne form for opvarmning.

Topkarakter fra Teknologisk Institut
Den nye Bosch varmepumpe er netop blevet testet hos Teknologisk Institut, og her ligger den langt over gennemsnittet af alle andre gode kendte mærker som Panasonic, Sanyo og Fujitsu. Når man vælger den nye Bosch varmepumpe får man samtidigt et unikt og aktivt luftrensningssystem, der sørger for at neutralisere helbredsrisici som f.eks.virus, bakterier, røg og
svampesporer som findes i luften indendørs. Teknikken efterligner de rensningsprocesser, som findes i naturen f. eks. i løvskoven og omkring et vandfald.

Støjsvag og let at betjene
Med den nye Bosch luft/luft Varmepumpe får man en økonomisk opvarmning der praktisk talt passer sig selv helt uden opsyn. Det eneste man behøver, er at indstille temperaturen på den nemme fjernbetjening og så klarer maskiner selv resten. Alle komponenter er nøje afpasset og dimensioneret til et minimalt lydniveau også ved maksimal effekt.