Bosch

Ideel til huse eller sommerhuse med elvarme

Maksimal effekt i det nordiske klima
Den nye luftvarmepumpe fra Bosch er udviklet til det nordiske klima. Den er udviklet  til at give maksimal effekt – også i minusgrader. Hvis du har el-varme, har du mulighed for at reducere dine varmeomkostninger og samtidig få et skønt indeklima i forhold til hvis du anvender direkte elvarme. Selv ved -20° afgiver den mere end dobbelt så meget energi, som ved brug af direkte elvarme. Udeluften cirkulerer gennem udeenheden, der overfører sin energi til dit hus. Bag den høje effektivitet ligger en unik teknik med særligt strømbesparende komponenter, som sænker strømforbruget med op til 30% i forhold til  traditionelle luft/luft varmepumper.

Perfekt i sommerhuset
Bosch’ luft/luft varmepumpe har en funktion til vedligeholdelsesvarme. Varmepumpen sørger her for, at indendørstemperaturen aldrig kommer ned under +10°. Den perfekte løsning til eksempelvis et fritidshus. Med vedligeholdelsesvarmen undgår du kondens- og frostrisici og kan vende tilbage til et hus, der ikke er helt afkølet.

Behageligt klima året rundt
Varmepumpen er konstrueret til at give et sundt og behageligt indeklima. Med ”Coanda”-funktionen sendes luftstrømmen ned og ud langs gulvet. Denne teknik giver overlegen varmeeffekt, og du kan nyde godt af varme uden træk og et dejligt varmt gulv. Ud over økonomisk opvarmning kan varmepumpen også levere kølig luft på varme sommerdage.

Renere og sundere luft
Bosch’ luft/luft varmepumpe indeholder en unik aktiv luftrensningsfunktion. Ud over et støv- og partikelfilter har den ionbaseret rensning. Systemet neutraliserer helbredsrisici som f.eks. virus, bakterier, røg og svampesporer, som kan findes i luften indendørs. Teknikken efterligner de rensningsprocesser, som findes i naturen f.eks. i løvskoven og omkring et vandfald.

Bosch EHP AA er en perfekt kombination af flere faktorer:

  • Energieffektivitet i A-klasse – COP 5,3
  • Varmeudvinding ned til -20°
  • 10° vedligeholdelsesvarme til fritidshuse
  • Ekstremt lavt lydniveau
  • Luftkøling om sommeren
  • Trinløs varme-/køleautomatik”
  • Coanda”-luftspredning, mindsker træk
  • Meget effektiv ionluftrensning

Link til BOSCH