Mitsubishi

Markedets stærkeste varmepumper

Med en varmepumpeløsning fra Mitsubishi Electric er man godt på vej til en teknologisk og miljørigtig varmeløsning med mange fordele i mange år frem. Varmepumperne er lavet til et klima som det danske og er effektive selv ved meget lave temperaturer. Kvaliteten er helt i top, så du er sikret mange års problemfri drift … det betaler sig at vælge den rigtige løsning, som vil holde i mange år og dermed i det lange løb også er den løsning med den bedste økonomi.

Her på siderne finder duen beskrivelse af vores varmepumper –  både luft til luft og luft til vand varmepumper. Her er også link til vore autoriserede forhandlere i Danmark, der er din garanti for at montering, service og kvalitet er i orden. En varmepumpe installation skal udføres rigtig for at give den optimale effekt og dermed den bedst mulige økonomi.

En Luft/Luft varmepumpe fra Mitsubishi Electric er den hurtigste vej til at reducere udgifterne til opvarmning og den giver samtidig et mere behageligt indeklima. Effektive, lydsvage varmepumper i japansk kvalitet.

Link til Mitsubishi