Heldig vinder

Heldig vinder af 3.500 kr.

Else Marie Jensen Mosevænget 7 i Skærby smiler glad til fotografen.

Hun blev nemlig den heldige vinder af en gratis montage af sin nye Bosch EHP 6 AA varmepumpe. På billedet modtager hun 3.500 kr. af Smeden i Undløse som bevis på at hun blev den heldige vinder i juni måned, af en gratis montage af den nye  Varmepumpe fra Bosch, som hun fik installeret for 14 dage siden.
Der trækkes nemlig lod hver måned om en gratis montage, blandt de kunder som køber en Bosch Varmepumpe fra Smeden.
”Jeg blev rigtig overrasket da Smeden kom og overraskede mig med den flotte præmie.

De lander på et tørt sted, da min varmtvandsbeholder står for en udskiftning siger Else Marie.”
Jensen. Hun var ikke i tvivl, da hun valgte den nye Bosch EHP 6 AA varmepumpe. Den er simpelthen fantastisk. Da Smeden monterede den målte han næsten 60 grader varm udblæsningsluft fra den, så jeg kommer ikke til at mangle varme til vinter.
Her er hun fotograferet sammen med Smeden – Ole Nielsen da hun får overrakt de 3.500 kr. ved siden af sin nye Bosch maskine.
Læg i øvrigt mærke til den høje placering, af den indvendige del af varmeenheden, over døren.

Mange Varmepumpemontører monterer fejlagtig indedelen nede ved gulvet, med fare for at der opstår træk og kuldegener.
Den nye Bosch Varmepumpe er konstrueret til at blive monteret oppe under loftet, så man opnår opvarmning uden trækproblemer, med det nye progressive luftfordelingssystem. Vi har haft forrygende travlt med at montere Varmepumper, selv her i varmen, udtaler Smeden.

Hele sommeren over har vi base i Nykøbing – Rørvig området, og kører ud herfra, så vi hurtigt kan montere, mens der er beboere i sommerhusene, og lave tilfredsstillende montager for kunderne.