Ny fjernstyring

Smeden lancerer en helt ny fjernstyring.

Så er den her, udtaler Smeden i Undløse sig, om den helt nyudviklede SMS fjernstyring, beregnet for Varmepumper.

Fra sidelinjen har Smeden i Undløse været med til at udvikle en helt ny SMS box til fjernstyring af varmepumper og klimaanlæg, til sommerhuset og helårsboligen.

Det er helt igennem et Dansk projekt, det er nemlig både udviklet og produceret i Danmark. Det har den helt klare fordel, at man hurtigt kan ændre produktet efter de krav der stilles.

Den nye SMS box er da også rigtig smart, og kan det, alle de andre konkurrenter kan, og meget mere til, siger Smeden.
Via en kort SMS besked fra en mobiltelefon, har man fuldstændig kontrol over sit Klimaanlæg. Man kan selvfølgelig tænde og slukke, ændre temperatur, og få anlægget til at køle hvis det er nødvendigt. Og nødvendigheden herfor fortæller SMS boxen selv om.

Den kan nemlig selv sende besked tilbage, om aktuel temperatur, om der f.eks. er for koldt eller for varmt, så den kan faktisk bruges som brandalarm samtidig. Den giver også besked ved strømsvigt, så hver gang der er givet en kommando, gives der
automatisk besked tilbage om aktuel status på Varmepumpen. Man får f.eks. besked når maskinen er startet, og samtidig får man at vide, hvor varmt der er i huset lige nu. Så kan man jo spørge et par timer senere om aktuel temperatur lige nu, og derigennem have vished for om Varmepumpen nu også er i gang med at varme. Og det bedste er, at alt på forhånd er programmeret ind i boxen, så man er fri for at skulle bruge tid på at få det til at fungere. Det eneste, der kræves, er et SIM-kort fra en teleudbyder, og det er til tider gratis.

Som ekstraudstyr kan tilkøbes en rumføler, så Boxen kan bruges som tyverialarm samtidig.

SMS boxen er i stand til at fjernstyre både Bosch, Panasonic, Mitsubishi og IVT Varmepumper. Og hvis det viser sig nødvendigt, kan den programmeres til mange andre modeller.

Lige nu har Smeden for resten rigtig travlt med de mange henvendelser fra SEAS-NVE kunder, der har svaret på den henvendelse, der har været postomdelt vedr. Bosch EHP 6 AA Varmepumpen. Så hvis man ikke vil nøjes med det næstbedste, må man lige have lidt tålmodighed, jeg skal nok nå at få kontaktet de mange adresser, siger Ole Nielsen – Smeden i Undløse.
Vi har fået forretningsadresse i Nykøbing nu, så responstiden er blevet lidt kortere udtaler Smeden.